Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از برنامه‌های مصوب در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نشست ۳۰ خرداد امسال به ریاست رئیس جمهور با موضوع ساماندهی بازار اجاره مسکن، اعطای تسهیلات کمک ودیعه مسکن به مستأجران بود.

این مصوبه همچنین در شورای پول و اعتبار نیز تصویب و سهمیه هر بانک که پیش از این تعیین شده بود، مورد تأیید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی نیز چهارشنبه هفته گذشته (یک تیر ماه امسال) در حاشیه نشست هیئت دولت از تصویب تخصیص ۴۰ هزار میلیارد تومان به تسهیلات کمک ودیعه مسکن در نشست سه شنبه ۳۱ خرداد این شورا خبر داد.

به گفته دبیر شورای پول و اعتبار، سقف این تسهیلات برای مستأجران تهران ۱۰۰، کلانشهرها ۷۰ و سایر شهرها ۴۰ میلیون تومان است.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی نیز از تصویب کاهش ۵ درصدی نرخ سود این تسهیلات در جلسه شورای عالی سران قوا خبر داده بود؛ به گفته وزیر راه، ۵ درصد از نرخ سود وام ودیعه مسکن یارانه محاسبه و از ۱۸ به ۱۳ درصد کاهش می‌یابد.

پیش از این نرخ سود وام ودیعه مسکن ۱۸ درصد و بازپرداخت ۵ ساله بود که سبب شده بود تا مبلغ اقساط این تسهیلات ماهانه ۲ میلیون و ۵۳۹ هزار تومان باشد؛ رقمی که با انتقاد برخی فعالان بازار مسکن مواجه شده و مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران به خبرنگار مهر گفته بود: وام ودیعه مسکن با نرخ سود ۱۸ درصد و اقساط ۲.۵ میلیون تومانی، بیش از آنکه به سود مستأجران باشد، به سود بانک هاست.

با این حال در صورت ابلاغ وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌های عامل، با نرخ سود ۱۳ درصد، مبلغ اقساط ماهانه تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی برای مستأجران تهرانی ۲ میلیون و ۲۷۵ هزار تومان، تسهیلات ودیعه ۷۰ میلیون تومانی برای مستأجران ساکن کلانشهرها یک میلیون و ۵۹۲ هزار تومان و تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی برای مستأجران سایر شهرها ۹۱۰ هزار تومان است.

مبلغ وام نرخ سود بازپرداخت شهر مبلغ اقساط ماهانه
۱۰۰ میلیون تومان ۱۳ درصد ۵ ساله تهران ۲ میلیون و ۲۷۵ هزار تومان
۷۰ میلیون تومان ۱۳ درصد ۵ ساله کلانشهرها یک میلیون و ۵۹۲ هزار تومان
۴۰ میلیون تومان ۱۳ درصد ۵ ساله سایر شهرها ۹۱۰ هزار تومان
 

منبع: فردا

کلیدواژه: وام ودیعه مسکن مبلغ اقساط وام ودیعه مسکن وام ودیعه مسکن میلیون تومانی برای مستأجران میلیون تومان هزار تومان مبلغ اقساط ۱۳ درصد نرخ سود ۵ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری